Online Jokido!

Berichtje voor de pimpels/guusten/pluspunten/pagadders!

Beginnen jullie zich ook stilaan te vervelen in de lockdown vanwege het coronavirus? Dan hebben wij de oplossing voor jullie! Vanaf deze zondag (5 april) geven wij ELKE WEEK ONLINE ACTIVITEIT via Facebook! 

Wat houdt dit concreet in? 
– Hieronder vindt u een gesloten facebookgroep (ONLINE JOKIDO), hier kan je lid van worden door het wachtwoord in te geven dat u van de groepsverantwoordelijke van uw zoon/dochter ontvangen heeft via sms. (Niets gekregen? Neem dan contact met hem/haar op, de nummers zijn terug te vinden op onze website onder de rubriek ‘groepen’.)
– Doordat dit een privégroep is, kunnen enkel mensen die het wachtwoord hebben hier toegang tot krijgen, waardoor we jullie privacy garanderen.
– Elke zondag posten wij tussen 14u en 17u allerlei opdrachten die jullie kunnen uitvoeren en ons bewijzen door hier een foto/filmpje van te maken en als reactie op onze opdracht te posten. Hierdoor kan je punten verdienen om jouw groep te vertegenwoordigen. 
– Na 17u maken wij de winnende groep bekend! 

!! Het is de bedoeling dat de opdrachten individueel of met een broer/zus uitgevoerd worden en NIET dat jullie gaan afspreken om deze opdrachten samen uit te voeren !!

Nog vragen? Stuur gerust een berichtje naar de groepsverantwoordelijke van uw zoon/dochter.

Hopelijk tot zondag voor de eerste online activiteit!

https://www.facebook.com/groups/2915779545207452/

 
Online jokido! Lid worden van deze groep