Kaart- en streekbieravond komt er aan!

Beste ouders en sympathisanten,

Je bent weer van harte welkom op onze jaarlijkse kaart- en streekbieravond op 20 november (gratis inkom)! Dit jaar verwelkomen we je nogmaals in de lokalen van O.C Kommalier. ( Kruistraat 1A te Deftinge). Van 19 uur tot 3 uur.

Er zullen tal van streekbieren aan voordelige prijzen te verkrijgen zijn. Onze jaarlijkse zekerheden (De Graal, Quintine, La Chouffe,..) staan samen op de kaart met talrijke andere blonde en donkere bieren. Uiteraard zijn er ook nog andere drankjes aanwezig voor wie bijvoorbeeld liever een frisse cola heeft.

Ook zal er een optreden plaatsvinden van Potte Pee. Plezante liedjes om mee te lachen over menig onderwerpen.

Voor wie graag een kaartje legt is er naar jaarlijkse gewoonte de fameuze manilleavond. We beginnen stipt om 19h30. Inschrijven kan bij Jarne ( 0497 40 49 90) door hem een bericht te sturen (groepsnaam+ namen van de twee kandidaten).

Tot dan! :))

De Jokido Leiding