Info

Jeugdbeweging Jokido

Jeugdbeweging Jokido bestaat 20 jaar. Iedereen vanaf 6 jaar is welkom! Jullie worden ingedeeld in 6 leeftijdsgroepen.
Deze groepen zijn gemengd.

Wat doen we?

Om de twee weken worden er spetterende activiteiten gegeven in het lokaal. Daarnaast zijn er af en toe speciale activiteiten zoals het bezoeken van een pretpark, de zee, kajakken,… Het hoogtepunt van het jaar is natuurlijk ons tiendaags kamp. Om de twee jaar gaan we ook op buitenlands kamp met de wacko´s, aspi´s en leiding.

Waar vindt dit plaats?

We zijn volledig geïnstalleerd in ons spiksplinternieuw lokaal! Jullie zijn welkom op de kruisstraat nummer 1A te Lierde.

Wanneer?

Wil je Jokido een beetje beter leren kennen? Geen probleem! Kom gerust eens langs. Kijk op de kalender wanneer er voor jou een activiteit is.

Hoeveel kost dit?

Voor de luttele prijs van € 30 kan je een gans jaar naar de activiteiten komen. Verder krijg je ook ons viermaandelijksblad ´t Jokidootje zomaar in de bus. Je bent verzekerd voor alle lichamelijke schade.

Tijdens de activiteiten kan je ook een koekje of een drankje kopen voor maar €0,50/stuk !

Hoe inschrijven?

Inschrijven kan door het bedrag van 30 euro te storten op het rekeningnummer BE38 0689 0320 0672 met de vermelding van naam en groep van je zoon of dochter. Gelieve ook het inschrijvingsformulier in te vullen via volgende link*. Wanneer je dit gedaan hebt, ben je ingeschreven en verzekerd voor alle lichamelijke schade. Ook zal je om de drie maanden een jokido boekje in je bus ontvangen.

Je kan deze gegevens ook in een papieren versie afgeven aan de leiding.

*Moest deze link niet werken kan je dit document afprinten en zo snel mogelijk aan je leiding afgeven.

Contact

Jeugdwerking Jokido

Kruisstraat 1A
9570 Lierde

Hoofdleiding

Eva Van Kerckhove
0491/98 70 03
evavankerckhove@gmail.com

Iris Masure
0479/12 48 62
iris.masure01@gmail.com